Cast Interviews

Hollywood Outbreak har en ljud intervju med Nikki Reed, Kellen Lutz, Ashley Greene och Elizabeth Reaser.

Lyssna på ljud intervjun here.

http://twilightbookaddicts.files.wordpress.com/2009/06/ashley-greene-and-kellan-lutz-at-mtv-movie-awards.jpg

Movies Online har en intervju med Kristen Stewart.
Du kan läsa den here.


Här är ett utdrag:

F: scener med Victoria i detta är verkligen upprörande. Vad har det varit som att arbeta med Bryce Dallas Howard i den rollen i Eclipse?

Stewart: really good. Bryce är skrämmande. Hon är verkligen märkligt söt också. Så det är roligt att se henne växla fram och tillbaka, men Victoria för Bella är som en ständigt närvarande rädsla. Även när Victoria är inte runt, hon är rädd att hon kommer tillbaka. Bryce är en sådan bra skådespelare och det var lätt att vara rädd för henne.


De har också en intervju med Robert Pattinson here.
Gå hit för att läsa en intervju med Taylor Lautner.here

Du kan läsa en utskrift av intervjun på Twilight Lexicon.

här är ett utdrag;;

Fråga: Vad var din favorit scen till film i "New Moon"?
Jackson

Jag måste säga min favorit scen i filmen var i släpet och du fick se en glimt av det. Och det var inte ens riktigt hela scenen så förhoppningsvis ni vet, folk kommer fortfarande att bli överraskad av platsen för födelsedagsfest när. I min mening är det slags katalysator för hela idén om "New Moon", och Cullens slags komma ur Dodge, om ni ursäktar min tunga där. Det är typ av tanken att du vet, äntligen Bella är verkligen behöva inför tanken på vad det är att vara i ett förhållande med en vampyr och Baksidan av det du vet, vad händer när man får något så enkelt som ett papper cut och hur detta kan skruva ihop allt. Och plötsligt Cullens är borta och vi tar ledigt för att kunna skydda Bella och det är en av de saker där hon inte riktigt känner sig skyddade känner hon sig övergiven, men lyckligtvis har hon fick sin gode vän Jacob Black, som börjar bli en lite mer än bara en god vän. Du ser att hela sidan av saker, varg pojkar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0